Lulzimi dhe Kri Gorasi sqarohen per bllokun ne instagram - It's My Love

  Shikime 224,671

First Channel

9 ditë më parë

firstchannel
valamala
#ItsMyLove #Luli #Kri #KriGorasi #LulzimJashari

Komente
Fuka, Misini, Sabilja - Kurbani te Dera
12:48
Kardeşlerim 11. Bölüm
2:28:23
KARDEŞLERİM
Shikime 7 mln
Bardhi - DIVA (Prod Çelik Lipa)
3:11
Fifi ft Bruno - Fiksim (Kenga Magjike 2021)
3:26
FC LATTA - Episodi 12 (NEW)
31:02
CBC TV
Shikime 96 mijë
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
2:16:26
Binjaket - Albano Bogdo | Episodi 15 - Show - Vizion Plus
1:22:16
FC LATTA - Episodi 11
37:21
CBC TV
Shikime 378 mijë
Sha je be tu folen?! - Episodi 10
31:21
Grejza Production
Shikime 186 mijë
Kardeşlerim 11. Bölüm
2:28:23
KARDEŞLERİM
Shikime 7 mln
Bardhi - DIVA (Prod Çelik Lipa)
3:11
Fifi ft Bruno - Fiksim (Kenga Magjike 2021)
3:26
Rich Jail vs Broke Jail / Stupid Life Hacks in Prison
10:02
IMPOSTERS! April Fools Pranks!
14:16
Ninja Kidz TV
Shikime 47 mln
Doğduğun Ev Kaderindir | 42. Bölüm
2:36:06
Doğduğun Ev Kaderindir
Shikime 953 mijë
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölüm Fragman
0:58
Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Shikime 2,6 mln
Elio bắt chước mèo Talking Tom Ep 15 ❤️
0:10