Përjashtime, largime mes lotësh, hyrje të reja, miqësi të thyera- Përputhen Prime, 28 Shkurt 2021

  Shikime 1,457,374

Top Channel Albania

Muaj më parë

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.
Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ALnets Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Komente
berti llani
berti llani 10 ditë më parë
Q
berti llani
berti llani 10 ditë më parë
Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeq qeq
berti llani
berti llani 10 ditë më parë
Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeqeq q
Nusrete Nusrete
Nusrete Nusrete 13 ditë më parë
v
Elvir Zissi
Elvir Zissi 14 ditë më parë
Ishte shume e mire
Elvir Zissi
Elvir Zissi 14 ditë më parë
pse u largua Anna
TN
TN 17 ditë më parë
That song sista it suck
Emin Ks
Emin Ks 19 ditë më parë
Tphuuuuuu bre fare e flliqt ishit kane.
Mimoza Shabani
Mimoza Shabani 19 ditë më parë
Bravo e drejta esht e drrejt 👏👏👏
all for life EXH
all for life EXH 20 ditë më parë
fff
Lani U
Lani U 21 ditë më parë
Hallelujah Ana shkoi, me shum qa Paracetamoli / Ana1 se spe di pse po qan 😄
Seli Seli
Seli Seli 23 ditë më parë
JA KENI PREGADIT ME DAL ANA PREJ PROGRAMIT SE ARSELA HYRI MENIHER KJO ESHT LOJ
adelinagilli
adelinagilli 26 ditë më parë
Te gjith ata apo ato qe jan gjeloze jan njerz te smur dhe ata apo ato te gjithai kan ber vet sto ghana dhe prandej jan gjeloz se mendojn se edhe tjerrt bejn hahaha
Sonita Tafa
Sonita Tafa 27 ditë më parë
De yj te porputhen
Toxic Gaming
Toxic Gaming 27 ditë më parë
alnets.info/work/dN1mo92tm2uclo4/video.html
bouytt guyt
bouytt guyt 29 ditë më parë
view kete jave ...
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇦🇱🇦🇱❤️🇦🇱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
bouytt guyt
bouytt guyt 29 ditë më parë
Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
καλέ μεξρ ξεξτ μη ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη εξε κακή ε μρξγ ε μρξγ ε μρξγ ε μεξρ μ ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη δ ξυ δ βδηδ μη εξε μεξρ ξεξτ ξεξτ μρξγ ε μη ε ξυ ε μη δει Κέιτ λεκέ κδιρ ξευ μτκτ ξεξτ ρθρ μεξρ μεξρ ξρη μεξρ ήρθε ντητ ευ μη δ ξυ δ μεξρ ξςξε βδηδ μτκτ μτκτ μεξρ ξρη ξεξτ μεξρ μτκτ ρξρ γνρξφ βδηδ Κέιτ μεξρ μτκτ ξυ εξε μεξρ κδιρ μεξρ βδηδ μεη ξεξτ ξεξτ μεξρ βδηδ βδηδ βδηδ μεξρ νρ δ ξυ δ ξδ ξυ τη μεξρ μη δ ξυ τ ξυ εξε μη ε ξυ τ μη δθφ κτ εξε μη δθφ μαία βαβά βαβά βδηδ
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
🎤🎤💋💋🎤🎤🙏🙏💐💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
soiung toiue
soiung toiue Muaj më parë
Ana ndenji 6 muaj aty, dhe s'e mësoi që s'e mësoi që thuhet "jemi njerëz", jo NJËRËZ 🙄
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
soiung toiue
soiung toiue Muaj më parë
boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
καλέ μεξρ μεξρ μη ρξρ μη ρξρ ξεξτ ξεξτ μεξρ η ρθρ νρ ξυ τ μη δ ξυ δ μη ρξρ μη ευ ξυ τ μτκτ μη τ μη τ μη ευ κτ μτκτ μη τ κι τ μτκτ μη δθφ μη τ ξυ ε ήρθε μη ρξρ ξδ ξυ ε ξεξτ ξυ ρθρ μη δ ξυ δ μτκτ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ βδηδ μεξρ μτκτ μ κ δ Τ μετ ξεξτ ε ήρθε ξρτ νρξ μετ μτκτ κρξτ ξυ ρθρ κδιρ ξεξτ ξεξτ μη Ρ ξυ μη τις του με ε ήρθε κδιρ η εξε μεξρ με ε μη δ ξυ δ κακή δ μ δ ξυ ε μη δ ξυ δ μτκτ μη δ ξυ τ μρξγ ε βδηδ μεξρ μεξρ βδηδ μ ξυ Εύα μη εξε μη δθφ μεξρ μεξρ μη δθφ μη ρξρ μωρό μη δθφ μεξρ μεξρ βδηδ κ ευ κτ λεκέ μ δ ξδ μεξρ μρξγ ε μ φη μη δ μεξρ μεξρ μεξρ μρξγ ε ξρη
Qazim Bryli
Qazim Bryli Muaj më parë
Kleoniki oaht shum feministe
Qazim Bryli
Qazim Bryli Muaj më parë
Shum gabim qe e keni qit vetem Erin jasht e jo ket Dorin. Ishte ma ferr me qit te dyt jasht ose as te njonin.
fatjon imeraj
fatjon imeraj Muaj më parë
Femija pasqyra e prindit Une them mjere famijet qe i shohin kta dhoj karakurvedheku...
Abo Said
Abo Said Muaj më parë
Ana 1 ka lidhje jasht ajo ben mu. I ka thrn dashnori me dal jasht se ndryshe e qeth zero hahaha
Una Tina
Una Tina Muaj më parë
33:03 Ana 1: "Ti thua bej si bej une, po mos bej si bej une" 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hapu dhèèè ku ka shku kjo bote, te te jape opinion nje trupeshk!!!
alban pllana
alban pllana Muaj më parë
doktorresha ana ahahah kush u bo opioniste kaja nanen .
D K
D K Muaj më parë
Po ai Atdheu cpati ate reagim,gjoja kishte hallin e Mevlanit e te Ledianes,ne fillim ashtu u duk po me pas doli ne shesh qe e kishte hallin per vete,e nxitoi ta prishi lidhjen midis Mevlanit e Antoneles.Por mu duk qe ajo Lediana kishte dijeni sikur ishte nje marveshje midis tyre , e kishte pregatitur me Atdheun.Kujdes Mevlan mos bij preh e Ledianes,ben si e pafajshme eshte thengjill e mbuluar,se e njoftem mire cfar beri me ate Erin
Kralb Oz
Kralb Oz Muaj më parë
Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.
Kralb Oz
Kralb Oz Muaj më parë
I besoj Anes 100% ! Muj me thon shlire qe Ana ka qene vajza ma me vlera se tgjithat!
Moni Mine
Moni Mine Muaj më parë
Se aqerul vfjki dhhlj to. sei chil gf deruk hkk jguk
Drenita_elkajan Drenita
Drenita_elkajan Drenita Muaj më parë
Dorin duket se e kan.shti ne.program.vetem.me.nje.qellim,dhe ai qellim.ishte qe.ta perjashtojn Erin,sepse Eri filloi ta prish trekendeshin e Bermudes Lediana ,Antonela ,Mevlan
dueeh nyyu
dueeh nyyu Muaj më parë
Hera e pare qe Marisi behet protagonist: ne daljen e tij. 😆 O plak ta kishe marre dhe nipin ta njihnim
Nina Memaj
Nina Memaj Muaj më parë
Aa ka na një gjë tja bylli gojën ose ta heqin kte lendjanen se na hoqi trurin ...
Florida Dervishi
Florida Dervishi Muaj më parë
boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.
Sole e bello Aidini
Sole e bello Aidini Muaj më parë
Hiqeni antonelen bagellen pace ✌️ and love ✌️
dueeh nyyu
dueeh nyyu Muaj më parë
Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️
soniyu ziuy
soniyu ziuy Muaj më parë
Arjani: Je vajz kembngulse. Mendja e Arjanit: Mushk!!!
Elsida Vizani
Elsida Vizani Muaj më parë
Do na mungosh shm
hava ahmati
hava ahmati Muaj më parë
Ju
hava ahmati
hava ahmati Muaj më parë
P
soniyu ziuy
soniyu ziuy Muaj më parë
akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"
hava ahmati
hava ahmati Muaj më parë
1 Prek wa
sotuur aeei
sotuur aeei Muaj më parë
Plot twist: Dorin e ka fut olsa me nxjerr erin lmao
Kaltrina Rama
Kaltrina Rama Muaj më parë
Ana te lutem kthevu 😣😣
soniyu ziuy
soniyu ziuy Muaj më parë
Bora: Ana ka kerkuar nje perballje me Rinianin Elvisi: Thash se ishte me mu😂😂😂 1:18:44
Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut Muaj më parë
Kur hin marisi 25 vjet kur del 24 si esht e mundur
sotuur aeei
sotuur aeei Muaj më parë
NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂
Amarda Triplini
Amarda Triplini Muaj më parë
Duhet te ktheni erin ne perputhen sepse fajet i kishte Dori me batutat edhe nje shans ju lutem
Erika Varfi
Erika Varfi Muaj më parë
Here e pare qe nje vajze ndjen aty dhe nk di si ta shpreh nga presioni qe ka,dhe kjo eshte Ana 2 me von shum keq qe dhe kur dikush ka ndjenja nk i shpreh dot ato .
soniyu ziuy
soniyu ziuy Muaj më parë
Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌
Ligerta Kaja
Ligerta Kaja Muaj më parë
antonela je super mos bej operacione lufto per ate qe do je me e mira anen ne fillim e urreja por ajo dhe fjalet e asaj jan me llogjikë 😁
Toni Spahia
Toni Spahia Muaj më parë
Fatjoni pret jash
chding zuure
chding zuure Muaj më parë
Po beni shum gabim qe po e merreni Anen 1 si opinioniste, s'di as vet çfar thot ajo
sannio komi
sannio komi Muaj më parë
Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭
Ana Geci
Ana Geci Muaj më parë
Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️
sannio komi
sannio komi Muaj më parë
Ledjana 💕
Ana Geci
Ana Geci Muaj më parë
Sesht Ana per Rinianin meriton me shume Ana .
Elsa Bytyqy
Elsa Bytyqy Muaj më parë
Ámzm lZznñ
chding zuure
chding zuure Muaj më parë
Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje
je iii
je iii Muaj më parë
"PERLESHEN" "LESH ISHTE " "LESH S'KISHTE " "LESH SHISTE"
sannio komi
sannio komi Muaj më parë
akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"
Drita Toska
Drita Toska Muaj më parë
Po ti mor arjan pose zure mevlani nuk te shkon ditenpo pse ti mor arjan di mesosjosh timorarjanna shkrive fare mor arjan kur te premesh kavajeshife her vetentende perpara kam rrespekt per kavajen me vjen keq por nuk je peratyti arjam ke nke ngateruar vendin e punes😂🤦‍♀️
Drita Toska
Drita Toska Muaj më parë
Po po ke te drejt antonela kaluajtur me mevlanin me vjen shm keq po luani nuk ja vlen mevlan jan fathco bravo ky opjonisti moj ti ana i rregullove ti punat etua dhe po jep mendimin tend, 🤦‍♀️
sannio komi
sannio komi Muaj më parë
Emisjon kalamajsh
Bes Bau
Bes Bau Muaj më parë
OOOOOO ANTONELA.. PO A STE VJEN PAK TURP QE SI NJE FEMER E BUKUR SIC JE TI, TI SHKON NJE MASHKULLI SI MEVLANI PAS SI QENI PAS TE ZOTIT VET?? PO COJE NE FER MOJ ANTONELA KET MEVLANIN.. DHE TE GARANTOJ SE PAS TEJE EDHE ANTONELA DO TA BEN TE NJEJTEN GJE.. DIHET SIGURT SE MEVLANI NE FUND SIGURT DOT MBETET VET I PAPERPUTHUR.. KY ESHT EDHE QELLIMI I MEVLANIT.. FAMA QE TE BEHET KENGETAR NEPER DISKOTHEKAT SHQIPTARE NEPER EUROPE.. JU GARANTOJ TE DYJA VAJZAVE.. LEDIANES DHE ANTONELES SE MEVLANI ASNJEREN NGA JU TE DYAT SDOT ZGJEDH PER GRUA..
Bes Bau
Bes Bau Muaj më parë
ANTONELA DHE LEDIANA 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 OK LEDIANA ESHT PSIKOPATE FEMER.. PO ANTONELA??.. SA MIRE E THA LEDIANA.. MEVLANIT I DUKET VETJA SI PRINC 😂😂😂😂😂😂😂. PO SHQIPERIA SKA MBRETERI DHE PRINCA.. KA MEVLANIN QE KA VETEM NJE QELLIM.. FAMEN TA SHFRYTZOJ PER MUZIKEN E TIJ QE SME PELQEN AS EDHE 0,1 %.. PO A PAK KENGETAR SHQIPTAR TE SHQUAR DHE ME FAME BOTRORE KEMI A?? TASH NA U SHTUA EDHE MEVLANI 😂😂😂😂😂.. ANTONELA ZEMER, TE KESHILLOJ TE HJEKISH DORE NGA MEVLANI SE TI SJE NIVELI I MEVLANIT.. OOOOO ANTONELA.. PO LEJE KET DJAL SE SMERITON AS EDHE 1 SEKONDE VEMENDJEN TENDE..
Bes Bau
Bes Bau Muaj më parë
NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂
nikoleta pjetri
nikoleta pjetri Muaj më parë
2 anat 🤮🤧
Ronaldinho Gaucho
Ronaldinho Gaucho Muaj më parë
Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌
Iron Erin
Iron Erin Muaj më parë
Hahahahahahha ikni ne kazan plera gith
L.k
L.k Muaj më parë
Ky emision po loz me zjarrin . Tema
Rozeta Hoxhaj
Rozeta Hoxhaj Muaj më parë
Ledjana 💕
G D
G D Muaj më parë
Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭
Seli Seli
Seli Seli Muaj më parë
O YLL HIQU TINA. MENDO TI JE ERE KY 8 VITEME RUSKE QKA TDUHET KY
bssni touir
bssni touir Muaj më parë
Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje
Jonida Balla
Jonida Balla Muaj më parë
ksjd hdjd k er if ❤️
Bala Lazime
Bala Lazime Muaj më parë
Mfngjg mbmgjf nghthg mfngjg mhhkgj mbmgjf nghthg mfngjg. Gang mgmt nghg nghg nghg nghg nghg nghg nghthg. Hmgj jgjfJfjg mbmgjf ngjgh nghthg nghthg nghg nghg nghg nghthg ngjgh ngjgh ngjgh nghg
Ina Shapa
Ina Shapa Muaj më parë
Po ky hyri 25 vjec e Doli 24 vjec🤔!.
bssni touir
bssni touir Muaj më parë
Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen
Ladi Hoxha
Ladi Hoxha Muaj më parë
Ato jan yje por mervani nuk ben
Besmir Koboçi
Besmir Koboçi Muaj më parë
Emisjon kalamajsh
yaliso gioouy
yaliso gioouy Muaj më parë
Erdhi dhe nusja e trete e Mevlanit Aristela.
Mirel KRAJA
Mirel KRAJA Muaj më parë
1:17:31 Momenti me i bukur i emisionit
Enisa Alii
Enisa Alii Muaj më parë
Pse eri a jo gjali I ri tdal nga porputhje eri ne tëkthët
derotif nomtrah
derotif nomtrah Muaj më parë
kjo eshte e pa drejt per dorin shume e pa drejt ,kur ai tjetri kishte edhe tjra probleme.
yaliso gioouy
yaliso gioouy Muaj më parë
Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂
Landa Noka
Landa Noka Muaj më parë
Ana nuk duhej te ikje ti ishe dhe je me e mira me e drejtperdrejta. Riniani na zhgenjeu.
Bato Dardanian
Bato Dardanian Muaj më parë
Nderkohë Julit si nevojiten paratë , por ai mban Givenchy !?
Gch Vb
Gch Vb Muaj më parë
Se kuptoj kur vajzat jan aty jan qe te shprenj ndjenat e tyre ndaj djemve kurse ledjana thot thuje ti I pari mevlan. Ana se gjen dot veten sa edhe kur ishte per tu lotuar lotoj ana tjeter per te hajde hajde arjan je fiks👌
Gèzime Nuredini
Gèzime Nuredini Muaj më parë
Kjo Paracetamoli esh ber pjes kryesore e perputhen perderisa i thyen rregullat e programit aj shpifet me kto dredhijst e Olses
Bledielisa2 Taipi
Bledielisa2 Taipi Muaj më parë
Bora ME BEN TE VJELL
Riad Zeqiri
Riad Zeqiri Muaj më parë
Ana 1 qan edhe ne seks mos uqetsoni
Αλμπι κοτσι FILE TEMA
Αλμπι κοτσι FILE TEMA Muaj më parë
Arjan dhe bora si mund te pranoni djem dhe vajza nen moshen 25 vjec 'sesht aspak normale me duken shum te pa pjekur per emisjonin me titull perputheje
Αλμπι κοτσι FILE TEMA
Αλμπι κοτσι FILE TEMA Muaj më parë
Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen
BOss TV
BOss TV Muaj më parë
kot fare
Sab Uk
Sab Uk Muaj më parë
Dashnor Diko Junior 🥴😅
New Xmax
New Xmax Muaj më parë
Shume gabim largimi i dorit. Te gjithve ju keni dhen mundesi te dyta edhe atij jo
Lusi Lusi
Lusi Lusi Muaj më parë
Mazllemi ishte ne bregore donte dhe nuse dhe dashnore😂😂😂te for Arjan Cani
Leo Korca
Leo Korca Muaj më parë
mevlanin duan ta martojn me zor duan tja ngecin dopjo 6 ne dor 🤣🤣🤣
Lo ve
Lo ve Muaj më parë
Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂
Silva Mehmetaj
Silva Mehmetaj Muaj më parë
Po ana 1 cne ne prapasken 🤔po mendoj ndoshta u jep paracitamola personave qe nuk jan mir Like kush mendon si un
Altina
Altina Muaj më parë
E keni ba katastroffff Me kto konkirrente palidhje Shpresoj se me te bukura do jene plakat te perpudhe mbi 40
Altina
Altina Muaj më parë
Hahah bora Pastaj vjen nje torte me perputhen ❤😄😄
Altina
Altina Muaj më parë
Ana 1 ana 2 ju dia shummm jeni me te miratt 💟❤❤💟
Norway 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music
1:00:56
Tayna x Ivorian Doll - WTF
3:07
Friends Entertainment
Shikime 4,9 mln
Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı
1:08
Doğduğun Ev Kaderindir
Shikime 2,1 mln
GJESTI - ALO
2:46
GJESTI
Shikime 6 mln
Tayna x Ivorian Doll - WTF
3:07
Friends Entertainment
Shikime 4,9 mln
Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı
1:08
Doğduğun Ev Kaderindir
Shikime 2,1 mln
GJESTI - ALO
2:46
GJESTI
Shikime 6 mln
If Among Us Had 0 Impostors
1:07
Shiloh & Bros
Shikime 2,4 mln
PRANK : SUXHUKIT JA KENA DEKORU SHPIJEN
14:30
Alaudin Mustafa
Shikime 158 mijë
Alev Alev 22. Bölüm Fragman
1:09
Alev Alev
Shikime 1,2 mln